Sådan spotter du en narcissist

- redskaber til at afsløre narcissisten

Det er nemt at blive forført af en narcissist, men hvis du ved hvad du skal kigge efter, kan du nemmere tage dine forholdsregler.

Viden er magt - lad ikke den forføreriske og manipulerende narcissist snige sig ind i dit liv og gøre det til et helvede.

Dette kursus er både for dig, som ikke vil tæt på en narcissist, men det er OGSÅ for dig, som har en narcissist tæt på og er i tvivl om hvorvidt det er en narcissist eller ej - for det er meget almindeligt at narcissister får dig til at tro at det er dig der er noget galt med.

Kurset her indeholder nogle helt klare træk du kan kigge efter, så du kan tage dine forholdsregler!

Hop på nu og få redskaber til at passe på dig!

NYT NYT! Nu får du som bonus også kurset "Indsigt i narcissisme" helt gratis, når du melder dig til


Din underviser


Mette Glargaard
Mette Glargaard

Jeg er ude på den anden side - af en barndom med en narcissistisk far og en alkoholisk mor - masser af svigt, løgne og overgreb.
Jeg har arbejdet med mennesker, som har været i usunde forhold, er vokset op med usunde og besværlige forældre, har krænkende chefer - eller andre relationer, hvor manipulation, løgn og nedgørelse bruges som våben. Mine kurser hjælper dig med at finde tilbage til det sunde potentiale, glæden og roen.

Uddannelse: Pædagog med speciale i dysfunktionelle familier, derefter certificeret psykoterapeut i 2006. Efteruddannelse indenfor kognitiv og narrativ terapi, neuroaffektiv supervision, spirituel terapi, samt åndedrætsterapi og danseterapi. Senest kropsdynamikker i forhold til traumer, hypnoterapi samt kostændringer for mentale tilstande.


Oversigt


  Sådan spotter du en narcissist
Tilgængeligt om dage
dage efter du tilmelder dig

Kurser inkluderet ved købIndsigt i narcissisme
Viden om symptomer og adfærd, så du kan gennemskue dem
Mette Glargaard
49 kr.

Normalpris: $49


Start her - giv dig en chance!