Online foredrag for voksne børn af narcissister

Voksne børn af narcissister - sådan nogen som mig - er ofte virkelig dygtige, men lever i evig frygt for at blive opdaget, som bedragere. Vi bærer på en historie om, at vi ikke dur og samtidig skal vi være virkelig dygtige - og det er noget af et dilemma!

Jeg kom ud på den anden side og har i 20 år hjulpet mennesker med at få mere frihed, mindre angst og viske de dårlige historier ud af livet.

I bogen "Narcissister - i familien, i parforholdet og på arbejdspladsen" fortæller jeg generelt om narcissister - men i foredraget her, fortæller jeg specifikt om det at være barn af en narcissist. Det er generel viden, redskaber og bidder af min personlige historie.

Jeg har tilpasset foredraget med viden og redskaber der målrettet hjælper dig - som voksent barn af en narcissistisk forælder.

For narcissisten er kontrol det altoverskyggende vigtige tema i relationer med andre. Og lad mig bare slå fast med det samme: Narcissisten ved det ikke selv. Han/hun tror, at han/hun er et godt menneske, ikke officielt perfekt – han/hun ved som regel bare bedst. De tror, at de vil andre det bedste og handler ud fra det.

Det er en af grundene til, at det kan være så ødelæggende at vokse op med en narcissistisk forælder - det er svært at gennemskue en løgn, hvis personen selv tror på den!

For den narcissistiske forælder er barnet et redskab der kan bruges efter forgodtbefindende - en forlængelse af forælderen selv og der er ikke plads til barnets ønsker og behov. Det betyder at mange voksne børn er skadet på en måde, hvor det er voldsomt svært for dem at passe på dem selv, stole på dem selv og lytte til dem selv.

Der er et gratis bonuskursus med til dig, når du logger på efter køb, nemlig "Konsekvenser af at have været tæt på en narcissist" - så er du godt rustet!


Din underviser


Mette Glargaard
Mette Glargaard

Jeg er ude på den anden side - af en barndom med en narcissistisk far og en alkoholisk mor - masser af svigt, løgne og overgreb.
Jeg har arbejdet med mennesker, som har været i usunde forhold, er vokset op med usunde og besværlige forældre, har krænkende chefer - eller andre relationer, hvor manipulation, løgn og nedgørelse bruges som våben. Mine kurser hjælper dig med at finde tilbage til det sunde potentiale, glæden og roen.

Uddannelse: Pædagog med speciale i dysfunktionelle familier, derefter certificeret psykoterapeut i 2006. Efteruddannelse indenfor kognitiv og narrativ terapi, neuroaffektiv supervision, spirituel terapi, samt åndedrætsterapi og danseterapi. Senest kropsdynamikker i forhold til traumer, hypnoterapi samt kostændringer for mentale tilstande.


Oversigt


  Velkommen
Tilgængeligt om dage
dage efter du tilmelder dig

Kurser inkluderet ved købKonsekvenser af at have været tæt på en narcissist
- webinar for pårørende og kolleger.
Mette Glargaard
GRATIS

Normalpris: 0 kr.


Start her - giv dig en chance!