Kom nemt online - her er første skridt

Du drømmer om at komme online, men der er noget der holder dig tilbage!

Genkender du dette?

- Du synes det virker uoverskueligt

- Du vil ikke være smart i fart og du bryder dig ikke om at skulle "sælge" dig selv

- Du bryder dig ikke om at skulle være på video

- Du stresser over teknik

- Du føler at projektet bliver kæmpestort i dit hoved

- Du aner ikke hvor du skal starte

Hvis du bare lige kunne få et par enkle værktøjer til at komme i gang, så kunne du give din viden til mange flere, blive mere synlig på internettet og få mere tid til dig selv med den ekstra indtjening.

Om Mette, din mentor på projektet:

Jeg er psykoterapeut og coach og har levet af at lave online kurser i 3 år nu og rejser verden rundt - jeg laver terapi og supervision online og har skrevet en del bøger, men det er kurserne jeg lever af. Hvis jeg kan, så kan du også!
I starten troede jeg ikke på, at man kunne tjene penge på at lave kurser med terapeutisk indhold, men nu har jeg bevist at det kan lade sig gøre!

Jeg elsker at gøre ting overskuelige og enkle. Det gjorde jeg i det terapeutiske rum og det har jeg gjort i mine bøger og online kurser - og det gør jeg også, når jeg skal lære andre at komme på nettet.

Med kurset her får du:

- Et sted at starte, der gør det mere enkelt at komme igang

- Ingen varm luft

- Det vigtigste redskab til hvordan du nemt bygger dit kursus op

- Overblik over de forskellige trin i udgivelsen

Den største udfordring er denne:

VIL DU VIRKELIG DET HER?

Hvis svaret er ja, så kom med - klik på knappen herunder og du er i gang! Dette er det første skridt!


Start her - giv dig en chance!Oversigt


  Kom nemt online
Tilgængeligt om dage
dage efter du tilmelder dig

"Fedt, intens og virkelig brugbart kursus 🤩 Jeg er kommet i mål med mit online kursus og har fået god feedback af Mette undervejs og nu mangler jeg kun få detaljer💪🏼
Det her er et projekt, som jeg har taget tilløb til i snart 2 år, så jeg er så taknemmelig for hjælpen fra Mette❤️
Mette har været super god til at motivere, levere god og levende undervisning og så er hun den første mentor, som har fået mig overbevist om, at det her behøver ikke være svært eller kompliceret"

- Louise Kjergaard, Coach & Mentaltræner

"Af hjertet tak Mette, for din sprudlende, ligefremme og præcise formidling i dette overflødighedshorn af et gratis onlinekursus, om at komme nemt i gang med at lave onlinekurser som psykoterapeut, behandler eller coach.

Kurset er spækket med guldkorn, som har hjulpet mig hen over nogle af mine største udfordringer: Målgruppeafklaring, struktur /at nå i mål og ikke mindst min videoskræk og at turde at være synlig. Mettes metode til målgruppeafklaring har givet mig en helt ny ro i maven omkring hvem, jeg egentligt taler til.
Mette skærer strukturen ind til et enkelt format, så det bliver overskueligt. Mette hepper og pepper og hun giver præcis feedback på videoer og andet, der deles i gruppen. Rammen er tryg, vi der er med, er alle behandlere og coaches og dertil holder Mette os alle varmt i hånden, mens hun på en levende og autentisk måde udfordrer til at tage det næste skridt. Facebook gruppen og sparringen derinde har for mig været helt uvurderlig.

Hvis du er behandler eller coach og du drømmer om at lave dine egne onlinekurser, så start med Mettes fantastiske forløb, så kommer du godt i gang. Du får intuitiv og præcis feedback fra en erfaren terapeut og formidler. Mette tilfører netop den autencitet og hjertevarme til det at lave onlinekurser, der gør hele forskellen, når vi som behandlere skal give vores omsorg og viden til en modtager, vi ikke sidder overfor. Og sidst men ikke mindst, Mette er dedikeret til, at du kommer i mål med dit første onlineprodukt.

Hurra for Mette og tusind tak!"

- Inge Lise Hamilton, Psykoterapeut, parterapeut og underviser

"Kære Mette - tak for din dejlige, ligefremme måde at ta' os i hånden på. Kan mærke din sprudlende energi, som du rundhåndet deler ud af. Det er skønt at føle sig tryg, set, hørt og forstået i det noget overvældende Univers, som online bizz lige ser ud, her fra den anden side, hvor man ikke er trådt ud over kanten endnu -selvom man ved, at man 'skal' / gerne vil den vej... Du er en fantastisk formidler og du har gået vejen, og ved, hvor stenene er. Og du er omsorgsfuld nok til at fortælle os, hvor de ligger, og holde os i hånden, så vi alligevel tør vove os derud..."

- Bettina Eriksen, Instruktør i Kinesiologi/Healing