Konsekvenser af at have været tæt på en narcissist

- webinar for pårørende og kolleger.

Online foredrag om konsekvenserne af at være tæt på en narcissistisk person - uanset om det er i familien, i parforhold, venskaber eller på arbejdspladsen.

Når du har haft en narcissist tæt inde på livet har det nogle konsekvenser. Det er ikke altid nemt at se hvilke dårlige mønstre der stammer fra narcissisten, men med foredraget her bliver du klogere og får indsigt i mønstrene.

Det giver power - for når du ved hvad det er i dig der ikke gør dit liv bedre - og som måske endda giver dig smerte og frustration, kan du sætte målrettet ind.


Din underviser


Mette Glargaard
Mette Glargaard

Jeg er ude på den anden side - af en barndom med en narcissistisk far og en alkoholisk mor - masser af svigt, løgne og overgreb.
Jeg har arbejdet med mennesker, som har været i usunde forhold, er vokset op med usunde og besværlige forældre, har krænkende chefer - eller andre relationer, hvor manipulation, løgn og nedgørelse bruges som våben. Mine kurser hjælper dig med at finde tilbage til det sunde potentiale, glæden og roen.

Uddannelse: Pædagog med speciale i dysfunktionelle familier, derefter certificeret psykoterapeut i 2006. Efteruddannelse indenfor kognitiv og narrativ terapi, neuroaffektiv supervision, spirituel terapi, samt åndedrætsterapi og danseterapi. Senest kropsdynamikker i forhold til traumer, hypnoterapi samt kostændringer for mentale tilstande.


Start her - giv dig en chance!