Bryd dine dårlige vaner

- og slip af med din indre kritiker, som holder dig tilbage

Har du en eller flere vaner, der blokerer for det gode liv du ønsker dig?

Er det svært at komme i gang - eller har du svært ved at fastholde de ændringer du laver?

Får du ikke succes med de forandringer du sætter dig for? Eller har du en indre kritiker, som fortæller dig at du er et pjok og en taber og som får dig til at give op?

Det er HELT sikkert ikke fordi der er noget galt med dig! Det ved jeg, fordi det er helt almindeligt i vores samfund at blive fristet til bare at give op. 70% har en indre stemme der fordømmer dem!

Jeg vil lære dig noget andet. Jeg vil lære dig, hvordan du holder fast og hvordan du tilpasser dine mål og metoder, så du LYKKES med det du ønsker dig! Jeg vil give dig et redskab, så din indre kritiker ikke længere har nogen magt!

Jeg har gjort det! Du kan gøre det - og det er nemmere end du måske har troet.

Så kom indenfor og få videoen, der får din indre kritiker til at tie stille og videoen med de 4 trin til forandring, som vil gøre en forskel for dig, som gerne vil have succes med at forandre noget i dit liv!

Uanset om du har brug for at lave forandringer i din væremåde, din kost, dine tanker, dine handlinger eller de mennesker du omgås, dine mål eller noget helt femte - så får du de vigtigste redskaber i kurset her.

START NU - og skab varige forandringer!


Klip fra kursets videoer!

Din underviser


Mette Glargaard
Mette Glargaard

Jeg er ude på den anden side - af en barndom med en narcissistisk far og en alkoholisk mor - masser af svigt, løgne og overgreb.
Jeg har arbejdet med mennesker, som har været i usunde forhold, er vokset op med usunde og besværlige forældre, har krænkende chefer - eller andre relationer, hvor manipulation, løgn og nedgørelse bruges som våben. Mine kurser hjælper dig med at finde tilbage til det sunde potentiale, glæden og roen.

Uddannelse: Pædagog med speciale i dysfunktionelle familier, derefter certificeret psykoterapeut i 2006. Efteruddannelse indenfor kognitiv og narrativ terapi, neuroaffektiv supervision, spirituel terapi, samt åndedrætsterapi og danseterapi. Senest kropsdynamikker i forhold til traumer, hypnoterapi samt kostændringer for mentale tilstande.


Oversigt


  Om forandring
Tilgængeligt om dage
dage efter du tilmelder dig

Ofte stillede spørgsmål


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Start her - giv dig en chance!