Nu får du muligheden!Angstfri programmet med guidet visualisering er specielt udviklet til personer, der har angst, panikangst, utryghed og stor uro.

Det kan også virke, hvis du har haft angst i mange år og har prøvet alt.

Angstfri visualiseringen omprogrammerer din underbevidsthed, så det pludselig bliver let og naturligt for dig at mærke ro og fokus. Det vil give dig en følelse af frihed.

Du slipper af med angsten uden kampe og afsavn.

Programmet foregår online. Det betyder, at du kan lytte hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du har tid.

Programmet løber over 3 uger: Det betyder, at du ikke bliver overvældet. Efterfølgende har du adgang til materialet så længe du vil, og kan høre visualiseringerne igen, hvis du får behov.

Kom i gang for kun 175 kroner!

Betal 1 gang 498,-

eller del betalingen op i 3 rater

Prisen er 1.298,- normalt, men med den midlertidige pris LIGE NU får du kurset til KUN 498 kroner.

Det siger andre på Facebook:

Du læser med her fordi du kæmper med din angst


Du sidder og læser det her nu, fordi du har udfordringer med angst, tankemylder og/eller panikangst, og du vil gerne gøre noget ved det.

Den her løsning er den trygge løsning.

Jeg tilbyder dig den nu, så du kan slippe blokerende og hæmmende angst og opleve at få ro og overblik hurtigst muligt, samt opnå et liv med energi og glæde - og følelsen af frihed.

Programmet fjerner de tvangsagtige følelser og angsttanker så du endelig kan føle dig FRI.

Om angst og programmet her


Vælg din pris her


BONUS - SOV BEDRE


Jeg lægger en visualisering med i programmet, som vil hjælpe dig til at sove bedre og mere trygt. Bedre søvn er overordentligt vigtigt for at føle sig rolig og tryg. Visualiseringen varer en halv time og du kan lytte til den inden du falder i søvn om aftenen, så du får en god, dyb søvn.

Hvis du vælger at bruge denne visualisering og derfor lytter til begge to hver dag, vil resultaterne også ske for dig mærkbart hurtigere. Det er helt op til dig, hvor utålmodig du er for at slippe din angst.

Sådan fungerer det


Når du er træt af at blive holdt som gidsel af angsten og du vil være fri og rolig, så kan du få hjælp af guidede visualiseringer.

Med guidede visualiseringer kan din angst nemt opløses, så du ikke behøver kæmpe mere.

Du skal ikke kæmpe mod dig selv længere, skamme dig over din adfærd eller være styret af din angst.

Bestil programmet fra din telefon eller computer, du kan betale med kort og du får adgang med det samme.

Sæt dig et uforstyrret sted i 30 minutter og lyt til visualiseringen. Det er lidt som at lytte til at historie.

Helt naturligt vil visualiseringen påvirke din underbevidsthed ligesom hypnose, så det bliver nemmere for dig at slippe angsten og holde din ro og tryghed. Du vil føle dig mere sikker på dig selv.

Efter at visualiseringen er slut vil du opleve en lettelse og en frihed fra tidligere problemer.

Når din angst er væk, kan du vinke farvel til din usikkerhed.

Du er ikke længere styret af angsten og kan vælge ro og tryghed i stedet.

Så let er det.

Deltagerne taler om kurset på Facebook:


Vælg din pris her


Sådan føles det at kæmpe med angst:

 • Angst kan ramme os når som helst, og det kan føles skræmmende, ikke at vide at vide om eller hvornår det vil ske.
 • Angsten for og følelsen af at blive overvældet, at miste kontrollen, at være fastlåst.
 • Pludselig hjertebanken, uro, en følelse af panik eller pludselig stakåndethed er meget typisk for angst
 • Er du nogensinde vågnet op med en følelse af frygt eller irritabilitet, som du ikke kan forklare? Det er også typisk for mennesker med angst.
 • Kan du nogle gange opleve at have svært ved at sove på grund af tankemylder eller tanker der kører i ring? Tankemylder er et tegn på, at der er en situation du ikke kan håndtere og som gør dig urolig - og uro er en mild form for angst.
 • Har du nogensinde tanker om at alt sikkert går af H... til? At verden går under? At intet nogensinde bliver godt igen? Det er en del af hverdagen for mennesker med angst.Kender du til:

 • Panikangst
 • Generel angst
 • Uro
 • Energiforladthed
 • Nervøsitet
 • Utryghed
 • Tristhed
 • Dårlig søvn
 • Rastløshed
 • Usikkerhed

Så er visualiseringerne her lavet til dig!Min egen historie:

En ubestemmelig angst indeni....


Jeg kender godt følelsen af at angsten tager over og styrer. Det føltes som om jeg var gidsel i mit eget liv, jeg blev urolig af ting jeg ikke kunne overskue. Min reaktion var at trække mig fra mennesker og begivenheder. Andre kunne ikke se det på mig og de fleste vidste ikke at jeg havde angst. Jeg vidste ikke engang selv at det var angst - det tog mig mange år at erkende. Jeg skammede mig og turde ikke sige det til nogen.

Jeg prøvede at bruge min viljestyrke, men hver gang jeg blev angst, var det umuligt for mig at komme ud af min skal.

Det var først da jeg fik arbejdet med de dybereliggende årsager via visualiseringer, at jeg endelig fik bugt med angsten og følte mig FRI.

Og det resultat kan du også få. Vi har alle en personlig historie som gør, at vi ubevidst reagerer på en bestemt måde når vi ikke føler os trygge. Fjerner vi utrygheden, får vi automatisk mod på at gøre mere af det som er godt for os.

Jeg tænker nogle gange tilbage på dengang, hvor jeg bare havde så meget angst, at jeg valgte ikke at være sammen med venner fordi det var for svært. Jeg havde problemer med at sove på grund af tankemylder og følte mig så udmattet hver dag. Det er næsten ikke til at holde ud. Og jeg brænder så meget for at hjælpe andre med at slippe de angsten og opnå den samme frihed, som jeg nyder hver dag.

Det er ikke længe siden, jeg selv var der, hvor du er, og jeg kan levende sætte mig ind i din frustration. Derfor vil jeg støtte dig i justering tilbage til et normalt forhold til dig selv og den naturlige frihed og ro der følger med.


Michaela købte kurset og skrev til mig:

"Hej Mette. Jeg har simpelthen kun en ting at sige: Det her virker! TUSIND tak. Jeg er nu, efter 12 år med større eller mindre angst, glad og fri. Jeg føler mig mere tryg! Jeg har også købt det kursus med den indre kritiker og det er altså også super godt. Jeg er vild med din stemme, den gør mig rolig og jeg føler mig helt tryg ved din guidning"

Michaela Madsenspeditør

Programmet løser dit problem med angsten og følelsen af afmagt i forhold til angsten.

Det foregår ved hjælp af guidede visualiseringer som du lytter til.

Derved får du den bedste mulighed for let og varigt at slippe angsten, uden at skulle kæmpe med dig selv.

Programmet er til dig, der har erkendt, at det er angsten der holder dig tilbage.

Den adfærd kan visualiseringer omforme til en meget mere hensigtsmæssig adfærd, så dit sind kan regulere sig selv til en sundere adfærd. 

Du bliver fri!


Dette er dit udbytte ved at være med på angstfri med visualiseringer

 • Angstfri programmet med visualiseringer omprogrammerer din underbevidsthed, så det bliver let og naturligt for dig at føle dig tryg og rolig.
 • I stedet for at være styret af angsten, panik eller utryghed, så vil du få en følelse af at kunne vælge dig selv til og uden kamp gøre det, som er bedst for dig.
 • Programmet arbejder ikke kun med selve angsten, men bestemt også med den bagvedliggende utryghed der gør, at du mærker angst.
 • I stedet for at bruge penge på endnu mere terapi, eller gemme dig og skamme dig, vil du med dette program få fat i roden til problemet og transformere dig selv, så du ikke længere har brug for angsten.
 • Du kommer til at sove bedre og dybere og bliver mere udhvilet, så du har mere overskud til alt det du gerne vil.Brugerne anbefaler på Facebook:


Hvad er med i programmet?

 • Når du deltager i programmet vil du hver dag få din underbevidsthed omprogrammeret med nogle nye rolige og dejlige vaner. Du vil allerede fra første session opleve en meget større ro og afslapning..
 • Transformationen kan komme gradvist. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Dog oplever flere deltagere at der sker en markant forandring hurtigt.
 • Efter 3 uger vil transformationen være så markant, at din angst vil være mærkbart reduceret.
 • I stedet for at kæmpe med dig selv, vil du simpelthen kunne vælge roen og trygheden.
 • Du vil ikke opleve angstanfald længere, fordi du vil føle dig hel, rolig og godt tilpas. Du vil kunne deltage i alle sociale sammenhænge og du vil have redskaber der kan gøre dig rolig, selv i svære situationer.
 • Du vil kunne sove bedre, så du vil være mere udhvilet dagen efter.Hvem skal lede dig igennem programmet?


Mette Glargaard

Jeg er psykoterapeut, forfatter og foredragsholder gennem 20 år.

Jeg er uddannet med speciale i dysfunktionelle familier, giftig adfærd og de traumer der følger. Efterfølgende har jeg uddannet mig i hvordan hjernen arbejder og hvordan vi kan bruge den viden til at gøre os fri af hæmmende angst, historier og traumer - uanset om de kommer fra opvæksten eller ej.

Foruden min egen erfaring med angst og min erfaring med guidede visualiseringer er jeg også en dygtig formidler online og har afholdt mange online kurser før.

Med dette trygge online program mod angst vil jeg gerne give dig en både hurtig, billig og effektiv mulighed for at opnå et let og varigt resultat.

Hvad gør angstprogrammet SÅ værdifuldt?

Programmet til at slippe angst med visualiseringer vil ikke blot gøre det langt lettere for dig at slippe angsten.

Du vil også opnå et helt nyt energiniveau, så du pludselig oplever overskud til alle de ting, du gerne vil. Din familie og venner vil også opleve dig som et meget mere positivt menneske.

Du slipper for at kæmpe mod din utryghed og får følelsen af at stå stærkt i dig selv, så du ikke taber kampen om styringen af dit liv til angsten.

Programmet foregår online: Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.

Programmet løber over 21 dage: Det betyder, at du ikke bliver overvældet.

Efterfølgende har du adgang til materialet så længe du vil, og kan høre visualiseringerne igen, hvis du får behov.

Sådan foregår det


 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til materialet med det samme.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hver visualisering tager en halv time at gennemføre og du kan lytte, når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til visualiseringerne og kan høre dem igen om nødvendigt.


Kom i gang for kun 175 kroner!

Betal 1 gang 498,-

eller del betalingen op i 3 rater af 175,-

Prisen er 1.298,- normalt, men med den midlertidige lave pris får du kurset til KUN 498 kroner.Choose a Pricing Option

Vent ikke med at tilmelde dig


Undersøgelser viser, at angst skader både dit helbred og dit humør i høj grad. Jo længere du går og er utilfreds, jo værre bliver det.

Du behøver ikke vente med at få resultater og mærke friheden du får i dit liv uden angst.

Hvad får jeg for pengene

Når du deltager i dette trygge program, vil du opleve, at du føler dig mere fri.

Du sparer penge på terapi. Jeg har valgt at gøre kurset så billigt, fordi jeg virkelig gerne vil hjælpe så mange som muligt.

Fordi det er online, er det muligt at sælge det til denne meget lave pris. Hvis du skulle betale en terapeut for et personligt forløb, ville det naturligvis koste meget mere.

Lige nu får du en ekstra visualisering, der giver dig en bedre søvn, så du er mere frisk om dagen.

Derudover har du adgang til visualiseringerne for evigt, så du kan lytte til dem igen om nødvendigt.